Antena 3 CNN Actualitate O stewardesă româncă a stat în spatele lui Emmanuel Macron și a ținut trofeul Cupei Mondiale, care i-a fost înmânat lui Messi

O stewardesă româncă a stat în spatele lui Emmanuel Macron și a ținut trofeul Cupei Mondiale, care i-a fost înmânat lui Messi

Adriana Paul este o stewardesă româncă ce a stat în spatele președintelui francez Emmanuel Macron și a ținut trofeul Cupei Mondiale, care a fost mai apoi înmânat lui Lionel Messi.

O stewardesă româncă a stat în spatele lui Emmanuel Macron și a ținut trofeul Cupei Mondiale, care i-a fost înmânat lui Messi
Sursa foto: Getty Images | Instagram/ @adriianepaul
de Andreea Ştefan    |    19 Dec 2022   •   15:50

Argentina a câştigat Campionatul Mondial de Fotbal 2022 din Qatar. Pentru argentinieni este primul trofeu mondial după 36 de ani.

La înmânarea trofeului Cupei Mondiale, pe podium, în spatele președintelui francez Emmanuel Macron, a stat și Adriana Paul, o stewardesă româncă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Aceasta lucrează în Qatar ca stewardesă la Qatar Airways.

Adriana a ținut trofeul Cupei Mondiale, înainte ca acesta să-i fie înmânat lui Lionel Messi.

”Am împărțit scena cu cei mai mari oameni din fotbal”, a scris Adriana Paul într-o postare pe Instagram.

Argentina a sărbătorit pe străzi câștigarea Cupei Mondiale | Primul titlu mondial de la Maradona încoace

Fanii de toate vârstele au inundat străzile din Buenos Aires, au plâns, au cântat şi au dansat de bucurie după ce Argentina a câştigat meciul cu Franţa şi a obţinut Cupa Mondială.

Argentinienii au fluturat zeci de steaguri in Buenos Aires şi au plimbat pe străzi icoane cu Messi.

În Argentina, până şi măicuțele catolice au sărbătorit succesul lui Messi şi al naţionalei sale.

În schimb, în Franţa, fanii au trecut de la extaz la agonie, au sărbătorit cu torţe golurile naţionalei lor, dar după finalul meciului s-au încăierat cu poliţia pe străzile din Paris.

Finala mondialului a fost urmărită şi în România, în centrul vechi al Capitalei, argentinienii şi francezii au văzut meciul împreună, dar numai o parte din ei au plecat fericiţi acasă.

×
Subiecte în articol: stewardesa Cupa Mondiala Lionel Messi
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close