Antena 3 CNN Actualitate Strat de zăpadă de cinci centimetri în Poiana Braşov

Strat de zăpadă de cinci centimetri în Poiana Braşov

Strat de zăpadă de cinci centimetri în Poiana Braşov
Sursa foto: Foto: Antena 3
09 Oct 2010   •   14:01

Stratul de zăpadă în Poiana Braşov măsura, sâmbătă, aproximativ cinci centimetri, în urma ninsorilor din cursul dimineţii, la ora transmiterii acestei ştiri în zonă continuând să ningă abundent, informează Mediafax.

La Braşov au căzut primii fulgi de nea din acest sezon vineri dimineaţă, însă nu s-a aşternut stratul de zăpadă. Sâmbătă dimineaţă, în Poiana Braşov a început să ningă abundent, iar stratul de zăpadă atinge cinci centimetri şi se înregistrează temperaturi de zero grade Celsius la ora transmiterii acestei ştiri.

Potrivit meteorologului de serviciu, Eugen Mitrea, de la Centrul Meteorologic Transilvania - Sibiu, în cursul zilei de sâmbătă şi în noaptea de sâmbătă spre duminică va continua să ningă la peste 1.700 de metri altitudine.

La Vârful Omu, stratul de zăpadă măsoară şase centimetri şi se înregistrează temperaturi de minus 7,8 grade Celsius şi minus 11,7 grade Celsius. La Bâlea, stratul de zăpadă este de trei centimetri, iar temperaturile pentru sâmbătă se încadrează între minus 2,5 şi minus 7,7 grade Celsius.

În zona Braşovului, temperaturile din următoarele zile vor fi între zero grade Celsius în cursul nopţii şi dimineţii, cu brumă şi ceaţă şi plus 14-15 grade Celsius în timpul zilei.

"În cursul zilei de duminică, vremea va rămâne închisă şi rece. De luni, va fi un proces uşor de încălzire şi va urma o săptămână frumoasă, dar rece seara şi dimineaţa", a spus sursa citată.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: zapada ninsoare poiana brasov temperaturi
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close