Antena 3 CNN Actualitate Strategia lui Traian Băsescu după condamnarea fratelui său

Strategia lui Traian Băsescu după condamnarea fratelui său

Strategia lui Traian Băsescu după condamnarea fratelui său
16 Iun 2016   •   19:30

Sorin Roșca Stănescu a vorbit, în ediția de joi a emisiunii ''La ordinea zilei'' despre condamnarea primită de Mircea Băsescu. Potrivit jurnalistului, fratele fostului președinte al României a primit o pedeapsă foarte mică, meritul acestui fapt fiind al lui Traian Băsescu.

''Cazul în sine este, după părerea mea, un succes teribil care trebuie împărțit - și nu fac nicio glumă, între Antena 3 și Traian Băsescu. Antena 3 a înregistrat un mare succes pentru că este televiziunea care sub mandatul lui Traian Băsescu a riscat enorm pentru a promova această dezvăluire și a pune presiune pe opinia publică și a mișca cât de cât lucrurile în justiție, iar apoi este un succes al lui Traian Băsescu care a obținut maximum din ce putea obține și cred că este foarte mulțumit. A scăpat extraordinar de ieftin - amenințările lui, presiunile pe care le-a făcut asupra justiției și-au făcut efectul. (...) Este minimum-minimorum din ceea ce i se putea întâmpla și maximul maximorum din ce putea face Traian Băsescu'', a spus Sorin Roșca Sănescu.

SRS a explicat că Mircea Băsescu mai are și alte cauze în care nu a fost judecat.

''Băsescu este mândru că a făcut tot ce a putut pentru fratele lui, care la rândul lui - presupun eu, pentru că vedeți, nu se dă de urma celor 600.000 de euro - a făcut și el foarte mult pentru Băsescu. De aia nu se dă de urma acelor bani, pentru că au ajuns la persoane unde procurorii nu au putut să pătrundă. Noi acum vorbim cinstit despre clanul Băsescu. Este un clan infracțional pentru că nu e doar el, Mircea Băsescu, condamnat. Mircea Băsescu mai are și alte procese, are cauze care nu au fost soluționate. Mugur Ciuvică a fost amenințat cu moartea pentru o escrocherie care nu a fost nici până azi cercetată și lămurită de către justiție, acel teren pe malul Mării Negre''

Sorin Roșca Stănescu crede că Traian Băsescu va recurge până la urmă la ''cheile din justiție'', expresie inventată chiar de către fostul președinte.

 

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close