Antena 3 CNN Actualitate O nouă ediție ”Străzi Deschise - Promenadă Urbană” în București. Anunțul Primăriei Capitalei

O nouă ediție ”Străzi Deschise - Promenadă Urbană” în București. Anunțul Primăriei Capitalei

Primăria Capitalei pregăteşte o nouă ediţie a evenimentului ”Străzi Deschise - Promenadă Urbană”.

O nouă ediție ”Străzi Deschise - Promenadă Urbană” în București. Anunțul Primăriei Capitalei
Sursa foto: Facebook I Străzi deschise - București
de Ştefan Petrică    |    12 Feb 2024   •   16:37

"Străzi deschise – București, Promenadă urbană” este un eveniment organizat de Primăria Capitalei, prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism, alături de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive al Municipiului București și CREART - Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București.

Scopul evenimentului este, potrivit lui Nicușor Dan, reclădirea spiritului de comunitate și aducerea culturii în stradă.

"Suntem la faza discuțiilor tehnice – stabilim locațiile exacte în care va avea loc evenimentul și punem la punct toate detaliile organizatorice", a spus Nicușor Dan.

Evenimentul „Străzi Deschise - București, Promenadă Urbană 2024” va avea loc în perioada 24 aprilie-13 octombrie, a anunțat luni primarul general Nicușor Dan.

Timp de 25 de weekenduri, vom fi prezenți în centrul orașului, pe Calea Victoriei, dar și în cartiere, în toate sectoarele”, a transmis primarul general.

Conform acestuia, la ediția din anul trecut s-au înregistrat peste un milion de participanți, locuitori ai Capitalei și turiști.

×
Subiecte în articol: București străzi deschise
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close