Antena 3 CNN Actualitate Străzi închise în Bucureşti, după ce un tânăr şi-a bătut tatăl, s-a baricadat în casă, iar când i-a văzut pe mascaţi s-a urcat pe acoperiş

Străzi închise în Bucureşti, după ce un tânăr şi-a bătut tatăl, s-a baricadat în casă, iar când i-a văzut pe mascaţi s-a urcat pe acoperiş

Autorităţile au închis două străzi din Sectorul 6 din Bucureşti, după ce un tânăr şi-a bătut tatăl, s-a baricadat în casă, iar când i-a văzut pe poliţişti s-a urcat pe acoperişul casei şi a ameninţat că se aruncă în gol.

Străzi închise în Bucureşti, după ce un tânăr şi-a bătut tatăl, s-a baricadat în casă, iar când i-a văzut pe mascaţi s-a urcat pe acoperiş
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Oct 2022   •   18:40

Totul s-a întâmplat, astăzi, după ce bărbatul şi-a agresat tatăl, apoi s-a baricadat în casă.

Oamenii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliţiei, inclusiv trupele speciale.

Tânărul a fost depistat la intersecţia străzilor Mărgelelor şi Prosperităţii din Sectorul 6, acolo unde a reuşit să se urce pe acoperişul casei şi a ameninţat că se va arunca.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de Poliţie, Ambulanţă, dar şi un negociator. După câteva zeci de minute de negocieri, acesta a fost convins să se dea jos.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"La data 24 octombrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 21 au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat, de 80 de ani, ar fi fost lovit de fiul său, în vârstă de 51 de ani.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, au pătruns în locuința în care bărbatul se baricadase, însă acesta a fugit și s-a urcat pe acoperișul unui imobil, având asupra lui un obiect metalic, cu care amenința că își va produce vătămări.

A fost solicitat sprijinul negociatorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, iar în urma discuțiilor purtate cu acesta a fost determinat să renunțe la gestul său.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul secției în vederea luării măsurilor legale.

De asemenea, un echipaj medical prezent a acordat îngrijiri bărbatului de 80 de ani, dar nu a necesitat transportul la o unitate spitalicească", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Subiecte în articol: București sectorul 6
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close