Antena 3 CNN Actualitate Străzile din România, transformate în uriaşe patinoare. Vezi care sunt drumurile acoperite cu polei

Străzile din România, transformate în uriaşe patinoare. Vezi care sunt drumurile acoperite cu polei

Străzile din România, transformate în uriaşe patinoare. Vezi care sunt drumurile acoperite cu polei
de O.P.    |    18 Dec 2012   •   05:51

Abia curăţate de zăpadă, şoselele din ţară sunt acum acoperite de polei. În judeţul Buzău, pe drumul european 85, spre exemplu, s-a circulat cu viteza melcului în această noapte.

Vezi aici care este situaţia drumurilor din ţară

Un TIR condus de un şofer turc a derapat şi a ieşit pe marginea drumului. Poliţiştii au fomat mai mule filtre şi i-au informat pe şoferi despre starea drumurilor.

Din cauza poleiului, în Capitală nu s-a circulat prea uşor. Precipitaţiile căzute şi temperatura scăzută au transformat carosabilul în patinoar.

Probleme au fost şi în ţară. Pe tronsonul de drum european cuprins între Buzău şi Urziceni, şoferul unui TIR nu a adaptat viteza la condiţiile meteo şi a derapat, după care s-a oprit în câmp.

Poliţiştii au instituit filtre la toate intrările în judeţ şi i-au informat pe şoferi asupra condiţiilor de trafic.

Centrul Infotrafic a emis o avertizare de polei pentru conducătorii auto, fiind afectate mai multe drumuri din ţară, dintre care  Autostrada Bucureşti-Constanţa, dar şi DN 2 Urziceni - Costeşti, DN 2B Buzău - Brăila şi DN 3 Bucureşti - Călăraşi, pe tronsonul Plevna - Lehliu. Poliţiştii le recomandă şoferilor să manifeste prudenţă sporită la volan şi să reducă viteza.




×
Subiecte în articol: polei
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close