Antena 3 CNN Actualitate Străzile laterale din Capitală vor fi în sfârşit curăţate! Zonele din jurul Arenei Nationale, prioritare

Străzile laterale din Capitală vor fi în sfârşit curăţate! Zonele din jurul Arenei Nationale, prioritare

Străzile laterale din Capitală vor fi în sfârşit curăţate! Zonele din jurul Arenei Nationale, prioritare
15 Feb 2012   •   12:18

Sorin Oprescu a cerut o mai mare implicare a primarilor de sector în acţiunile de curăţare a străzilor laterale, mai ales în zona Arenei Naţionale, unde joi va avea loc meciul Steaua - Twente, şi a solicitat responsabililor Apa Nova să identifice şi să elibereze gurile de scurgere.

Solicitările au fost făcute în cadrul comandamentului de miercuri de la PMB.

Acţiunile de încărcare si avacuare a zăpezii pe arterele principale vor continua, la fel şi degajarea staţiilor RATB.

Miercuri seară, operatorii de deszăpezire vor împrăştia materiale antiderapante pe marile bulevarde, în special în zona pantelor, rampelor şi a podurilor.

De asemenea, se va acorda o atenţie deosebită zonelor din jurul Arenei Naţionale, Oprescu cerând să se intervină atât la intrările pe stadion, cât şi în zonele adiacente acestora.

Brigada de Poliţe Rutieră va acţiona în cursul serii de miercuri împreună cu operatorii de deszăpezire pentru a împiedica parcarea maşinilor pe prima bandă, în vederea lărgirii marilor bulevarde.

În noaptea de marţi spre miercuri s-a evacuat transportat zăpada de la Podul Mărăşeşti, Şoseaua Sălaj, Bulevardul Iuliu Maniu, Pasajul Basarab, Podul Grant.

Totodată, au fost lărgite Splaiului Independenţei, porţiunea cuprinsă între Pod Grozăveşti şi Piaţa Unirii cu ajutorul unei freze speciale, iar echipa de voluntari a evacuat şi îndepărtat zăpada din staţiile RATB de pe bulevardul Timişoara.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close