Antena 3 CNN Actualitate Studenta criminală Carmen Bejan a luat medicamente interzise în timpul sarcinii

Studenta criminală Carmen Bejan a luat medicamente interzise în timpul sarcinii

Studenta criminală Carmen Bejan a luat medicamente interzise în timpul sarcinii
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    31 Mai 2012   •   19:57

Ancheta solicitată de Ministerul Justiţiei în cazul Carmen Bejan a scos la iveală faptul că studenta criminală ar fi luat medicamente în primele săptămâni de sarcină, când nu ştia încă faptul că este gravidă.

În raport se mai precizează că, pe durata sarcinii, lui Carmen Bejan i-au fost efectuate cinci ecografii de către medicii specialişti de obstetrică-ginecologie, însă nici una dintre investigaţiile clinice nu a relevat suspiciunea unei sarcini cu risc.

În octombrie anul trecut, după ce s-a constatat că este însărcinată, Carmen Bejan a fost mutată într-o cameră specială, pentru a fi sub supravegherea personalui medical.

Suspiciunile de malformaţii congenitale ale fătului au apărut în luna mai, în urma unei ecografii făcute la maternitatea Bucur. Atunci s-a decis transferarea tinerei la Spitalul Universitar Bucureşti, unde aceasta a născut prin cezariană.

Carmen Bejan susţine că nu a luat niciun medicament în timpul sarcinii care să-i afecteze copilul. Avocatul deţinutei respinge raportul Ministerului Justiţiei, conform căruia malformaţiile copilului ar fi apărut din cauza acestor medicamente.

Pe timpul sarcinii însă, nimeni nu a observat malformaţiile fătului.

Copilul s-a născut cu malformaţii şi a murit după naştere.

Criminala are de gând acum să dea în judecată Administraţia Penitenciarelor, pe motiv că din cauza condiţilor de detenţie, bebeluşul ei nu s-a putut dezvolta normal şi a murit la puţin timp după naştere.

Condamnată pentru omor, Carmen Bejan are de ispăşit 20 de ani de închisoare. Ea a rămas însărcinată în timp ce era după gratii, tatăl copilului fiind un traficant de droguri care între timp a fost eliberat.

Carmen Bejan, studenta condamnată pentru că a ucis şi a tranşat un bărbat, s-a căsătorit în aprilie, iar nunta a avut loc în penitenciar.

În urmă cu doi ani, fosta studentă la Medicină Carmen Bejan, împreună cu prietenul ei de atunci Sergiu Florea, l-a ucis şi l-a tranşat pe Trifu Schroth, într-o cameră de cămin a Universităţii de Medicină şi Farmacie. Sergiu Florea a fost condamnat şi el la 20 de ani de detenţie.









×
Subiecte în articol: Carmen Bejan medicamente sarcina
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close