Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul studentei moarte. Noi detalii exclusive despre decesul acesteia

Răsturnare de situație în cazul studentei moarte. Noi detalii exclusive despre decesul acesteia

Dosar pentru ucidere din culpă în cazul studentei găsită moartă în căminul studențesc din Timișoara. O ambulanță a fost chemată pentru tânără încă de duminică seara, însă colegii fetei spun că medicii ar fi plecat pentru că ea nu le-a deschis ușa.

Răsturnare de situație în cazul studentei moarte. Noi detalii exclusive despre decesul acesteia
Sursa foto: captura foto / antena3
27 Mai 2020   •   12:56

O ambulanță a fost trimisă la căminul unde se afla studenta, după ce iubitul ei a sunat la 112, iar medicii au bătut la ușă. 

Purtătorul de cuvând al serviciului de ambulanță spune însă că inițial medicii au mers la o adresă greșită, apoi ar fi corectat eroarea și ar fi ajuns la studentă pe care au și consultat-o. În acea seară, fata i-ar fi spus iubitului ei că se simte mai bine. 

A doua zi tânărul a sunat din nou la 112 și a spus că fata nu mai răspunde la telefon. 

Directorul ambulanței private care a mers duminică seara la fată a negat toate acuzațiile într-o declarație în exclusivitate pentru Antena 3. El susține că fata a fost consultată încă de atunci și s-a făcut și o fișă cu care se poate dovedi totul. 

”Am fost solicitați duminică pentru a se face un consult unei persoane. Echipajul a mers, prima adresă a fost greșită, au comunicat cu dispeceratul 112 și și-au dat seama că adresa era destul de aproape, dar la un cămin de studenți. S-au dus la cămin, au găsit camera, le-a deschis persoana respectivă, doctorița de gardă a făcut consultul, i-a făcut recomandări medicale, i-a administrat un tratament și i-a spus că, dacă dorește, ar trebui chemat un echipaj de transport la spital pentru a fi dusă la un consult amănunțit. Nu impunea starea pacientei, dar fiind singură în cameră și nevorbind limba română, ar fi fost bine. Pacienta a spus că nu știe de ce ar fi sunat cineva la 112 pentru că ea se simte bine, ar fi avut febră de 3 zile dar nu și-a luat niciodată temperatura pentru că nu are termometru. Noi avem consultul medical și foaia de consult medical semnată de pacientă”, a declarat Vasile Raț, directorul ambulanței private. 

×
Subiecte în articol: studenta moarta Timisoara
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close