Antena 3 CNN Actualitate Studenta suspectată de comiterea crimei din Timişoara s-a predat (VIDEO)

Studenta suspectată de comiterea crimei din Timişoara s-a predat (VIDEO)

Studenta suspectată de comiterea crimei din Timişoara s-a predat (VIDEO)
Sursa foto: Masina
02 Aug 2009   •   09:38

Studenta despre care se presupune că este autoarea omorului înfăptuit sâmbătă într-unul din căminele studenţeşti din Timişoara, s-a predat. Duminică dimineaţă ea s-a prezentat la secţia de poliţie din complexul studenţesc, de unde a fost condusă la Parchetul de pe lângă Curtea Timişoara pentru a fi anchetată. Cadavrul tranşat al unui bărbat, în vârstă de 65 de ani, a fost descoperit sâmbătă dimineaţa în portbagajul unei maşini din parcarea complexului studenţesc.

Fata a ajuns în faţa oamenilor legii într-o stare avansată de oboseală şi nesomn. Ea a fost adusă apoi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara însă iniţial a refuzat să facă vreo declaraţie. I-a fost desemnat un avocat din oficiu, iar acum anchetatorii se străduiesc să afle cât mai multe detalii cu privire la crimă. Până acum ei nu au reuşit să afle ce i-a motivat pe cei doi tineri să comită omorul.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că declaraţiile celor doi suspecţi sunt contradictorii. Fata povesteşte că se afla în camera de cămin împreună cu bărbatul de 65 de ani, iar băiatul a fost cel care a apărut din senin şi l-a înjunghiat pe acesta. Cert este că autopsia cadavrului a stabilit că moartea bărbatului a fost una violentă şi a fost cauzată de mai multe plăgi provocate de un cuţit.

La rândul său, tânărul susţine că de fapt fata ar fi comis crima după care el a fost chemat şi împreună l-au tranşat.

Unele surse susţin că bărbatul omorât se afla în camera de cămin cu studenta pentru a obţine de la aceasta unele favoruri sexuale, iar tânărul de 20 de ani era cel care media această afacere.

După audieri, cei doi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Carmen Bejan
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close