Antena 3 CNN Actualitate Studentul criminal din Timişoara, Sergiu Florea, se lansează în literatură

Studentul criminal din Timişoara, Sergiu Florea, se lansează în literatură

Studentul criminal din Timişoara, Sergiu Florea, se lansează în literatură
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    02 Mai 2012   •   22:40

Unul şi-a găsit fericirea în spatele gratiilor, celălalt se lansează în literatură. Într-o carte-mărturie, Sergiu Florea, studentul criminal din Timişoara, povesteşte cu detalii şocante fiecare clipă din filmul crimei care a şocat întreaga ţară.

Volumul a fost publicat la Deva şi spune povestea vieţii lui.

În cartea-mărturie "Cărare spre Abis", care a fost deja publicată, Sergiu Florea - fostul iubit al lui Carmen Bejan - a descris în detalii terifiante fiecare pas al drumului spre pierzanie, un drum care a început cu o poveste de iubire.  

Volumul a fost la un pas să nu vadă vreodată lumina zilei. Detaliile şocante ale crimei l-au cutremurat pe editorul cărţii.

Ultimul capitol al cărţii, poate cel mai cutremurător, descrie cel mai bine regretele tânărului care-şi doreşte ca totul să fi fost un vis urât.

Carmen Bejan, studenta condamnată pentru că a ucis şi a tranşat un bărbat, s-a căsătorit luna trecută. Nunta a avut loc în penitenciar, unde tatal copilului pe care îl va naşte a acceptat să se întoarcă în spatele gratiilor, pentru 24 de ore.

În urmă cu doi ani, fosta studentă la Medicină Carmen Bejan, împreună cu prietenul ei de atunci Sergiu Florea, l-a ucis şi l-a tranşat pe Trifu Schroth, într-o cameră de cămin a Universităţii de Medicină şi Farmacie. Sergiu Florea a fost condamnat şi el la 20 de ani de detenţie.




×
Subiecte în articol: Timisoara Carmen Bejan literatura carte
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close