Antena 3 Actualitate Studentul criminal din Timişoara, Sergiu Florea, se lansează în literatură

Studentul criminal din Timişoara, Sergiu Florea, se lansează în literatură

de M.Z.    |    02 Mai 2012   •   22:40
Studentul criminal din Timişoara, Sergiu Florea, se lansează în literatură
Sursa foto: Foto: Videonews

Unul şi-a găsit fericirea în spatele gratiilor, celălalt se lansează în literatură. Într-o carte-mărturie, Sergiu Florea, studentul criminal din Timişoara, povesteşte cu detalii şocante fiecare clipă din filmul crimei care a şocat întreaga ţară.

Volumul a fost publicat la Deva şi spune povestea vieţii lui.

În cartea-mărturie "Cărare spre Abis", care a fost deja publicată, Sergiu Florea - fostul iubit al lui Carmen Bejan - a descris în detalii terifiante fiecare pas al drumului spre pierzanie, un drum care a început cu o poveste de iubire.  

Volumul a fost la un pas să nu vadă vreodată lumina zilei. Detaliile şocante ale crimei l-au cutremurat pe editorul cărţii.

Ultimul capitol al cărţii, poate cel mai cutremurător, descrie cel mai bine regretele tânărului care-şi doreşte ca totul să fi fost un vis urât.

Carmen Bejan, studenta condamnată pentru că a ucis şi a tranşat un bărbat, s-a căsătorit luna trecută. Nunta a avut loc în penitenciar, unde tatal copilului pe care îl va naşte a acceptat să se întoarcă în spatele gratiilor, pentru 24 de ore.

În urmă cu doi ani, fosta studentă la Medicină Carmen Bejan, împreună cu prietenul ei de atunci Sergiu Florea, l-a ucis şi l-a tranşat pe Trifu Schroth, într-o cameră de cămin a Universităţii de Medicină şi Farmacie. Sergiu Florea a fost condamnat şi el la 20 de ani de detenţie.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close