Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv. Argumente legale împotriva abuzului ANAF

Subiectiv. Argumente legale împotriva abuzului ANAF

Subiectiv. Argumente legale împotriva abuzului ANAF
23 Feb 2016   •   21:36

Răzvan Dumitrescu a prezentat, în ediția de marți seară a emisunii Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, argumentele legale împotriva abuzului ANAF.

DREPTUL  DE PREEMPȚIUNE

Existența pe rolul instantelor judecatoresti a trei acțiuni prin care se solicită recunoașterea dreptului de preempțiune la cumpărarea celor două imobile (Bucuresti-Ploiesti nr. 25-27 si Garlei nr 1 B), drept conferit de prevederile dispozițiilor OUG nr. 14/2007 si HG nr. 731/2007. Una dintre aceste actiuni având ca obiect dreptul de preempțiune la cumpărarea imobilului din Bucuresti-Ploiesti nr. 25-27 a fost judecată și câstigat?.  Celelalte dou? ac?iuni înc? nu au fost judecate.

CORESPONDENȚA CU AUTORITĂȚILE

Statul nu a comunicat societăților noastre concret, faptul că NU ne va acorda aceste imobile în chirie. Mai mult, ultimul răspuns primit din partea Ministerului Finantelor Publice primit în 5 ianuarie 2016, spune că, pentru a răspunde solicitarii noastre de inchiriere, este necesară opinia SGG si că vom fi informați cu celeritate în momentul primirii răspunsului din partea acestui organism.

Grupul nostru nu a mai primit niciun răspuns de atunci, cu excepția  notificărilor de evacuare, care, așa cum am precizat mai sus, sunt emise cu încălcarea prevederilor OUG 14/2007 pentru reglementarea modului și condițiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului, ordonanța care reprezintă norma legala ce trebuie urmată pentru valorificarea bunurilor ajunse în proprietatea statului prin confiscare.


×
Subiecte în articol: Subiectiv post confiscat
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close