Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: Cetăţenii şi ipocrizia politicienilor

Subiectiv: Cetăţenii şi ipocrizia politicienilor

Subiectiv: Cetăţenii şi ipocrizia politicienilor
de M.C.    |    06 Noi 2014   •   21:17

Joi, la "Subiectiv", Răzvan Dumitrescu a prezentat o serie de afirmaţii ale liberalului Mihăiţă Calimente, despre anumite personaje din politică.

"Jumătate dintre parlamentarii PDL sunt tâlhari şi jumătate lotri.(…) Toţi cei şapte parlamentari PDL de Arad ,printre care şi Igaş, când au început activitatea parlamentară nu aveau lacrimi să plângă iar acum nu mai pot de case ,de maşini şi terenuri .(…) Şi aşa cum domnul Falcă a venit cu o punga de un leu şi cu hainele de pe el , la fel au venit şi ăştia. Vin săraci de la ţară şi acum nu mai pot de fiţe. Şi atunci despre ce criterii de moralitate vorbim? La PD nu e cazul" spunea Mihăiţă Calimente în urmă cu mai mult timp.
 
"Acest individ care in acest moment e coleg cu "talhari si lotri " vine in platou si da lectii de moralitate? Acest individ ,impreuna cu "talhari si lotri" vor sa aleaga ei cine are dreptul sa puna intrebari candidatilor si cine nu? Acest individ a carei moralitate se vede din consecventa punctelor de vedere pe care le exprima, impreuna cu altii ca el au pretentia sa decida in tara asta cum trebuie ,ce trebuie si cine trebuie sa modereze o dezbatere intre candidati? Acest individ si altii ca el ne fac noua legi ,se muta dintr-o tabara in alta ,schimba majoritati rezultate din votul popular si au pretentia sa fie respectati,ascultati si suportati indiferent de felul in care fac si spun niste lucruri? s-a întrebat Răzvan Dumitrescu.

Vedeţi AICI momentul în care Mihăiţă Calimente a acuzat calitatea televiziunilor din România.

×
Subiecte în articol: Mihăiţă Calimente
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close