Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: Harta care arată pe ce s-au dat banii şi unde au ajuns de fapt. Ce legătură este între staţiunea Straja şi dosarul "Gala Bute"

Subiectiv: Harta care arată pe ce s-au dat banii şi unde au ajuns de fapt. Ce legătură este între staţiunea Straja şi dosarul "Gala Bute"

30 Apr 2015   •   20:22

Răzvan Dumitrescu a prezentat, în ediţia de joi a emisiunii "Subiectiv", o hartă care arată pe ce s-au dat banii, unde au ajuns de fapt şi cât din investiţiile acelea mult laudate s-au făcut, în timpul guvernării Boc.

Dumitrescu a arătat că, de exemplu, la staţiunea Straja, proiect finanţat de Elena Udrea, doar jumătate din proiect s-a realizat şi doar pe un sfert din pârtiile respective se poate schia.

Redactorul-şef Gazeta Sporturilor, Cătălin Tolontan, a completat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că "locul de acolo arată ca după o invazie a mafiei".

"Sunt anumite lucruri făcute dar, pe total, e un dezastru. Primăria Lupeni e aproape în faliment, firma care a făcut aceste lucrări este în insolvenţă şi nu se schiază decât pe un sfert din platou. Mai mult, se schiază frecvent pe instalaţiile din vremea lui Nicolae Ceauşescu"
, a completat Tolontan.

Jurnalistul Cătălin Tolontan a readus în discuţie legătura acestei staţiuni turistice şi dosarul "Gala Bute".

"Aşa cum creditul la BRD a fost luat în 2 zile, de Rudel Obreja, la fel în acest caz, investiţia aceasta de 10 milioane de lei a fost plătită în 3 zile. În avans, lucrarea fiind făcută la un an după investiţie, pentru că era nevoie ca o parte din banii respectivi să ajungă la firma lui Rudel Obreja. Asta e legătura cu Gala Bute",
a mai spus Tolontan.×

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close