Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv. Iohannis îl atacă pe Ponta. Mugur Ciuvică: Probabil au început să-l isterizeze băsiştii

Subiectiv. Iohannis îl atacă pe Ponta. Mugur Ciuvică: Probabil au început să-l isterizeze băsiştii

Subiectiv. Iohannis îl atacă pe Ponta. Mugur Ciuvică: Probabil au început să-l isterizeze băsiştii
08 Mai 2015   •   21:32

"Că nu l-a informat personal, că nu l-a informat Ministerul de Externe pe domnul preşedinte, că nu l-au informat Serviciile, măcar afla din presă, că a fost toata presa prezentă - televiziunile au transmis seară de seară vizita. Mai mult - a fost şi o delegaţie de parlamentari în care au fost şi parlamentari PNL", a spus, în emisiunea "Subiectiv", analistul de politică externă Bogdan Chireac, comentând faptul că premierul Victor Ponta a fost criticat de Klaus Iohannis că a întreprins o vizită oficială în Emiratele Arabe fără să-l consulte.


Astăzi, Klaus Iohannis a afirmat că premierul Victor Ponta a plecat pe cont propriu în vizita în statele arabe.

"Nu a discutat cu mine în prealabil vizita pe care a făcut-o în statele din Arabia. M-a informat că a fost acolo, că a avut nişte discuţii senzaţionale, nu ştim exact despre ce. Este o metodă inedită de a face politică externă, fiecare de capul lui. Dar probabil aşa a înţeles premierul Victor Ponta să facă politica externă. Nu solicit lucruri extraordinare sau complicate, solicit lucruri pe care şi premierul ar putea să le facă, o discuţie în prealabil."
 
Iohannis a concluzionat totuşi că relaţia sa cu premierul are şi părţi bune.

"În momentul de faţă nu avem consultări săptămânale, avem consultări în formate politice şi ocazionate de anumite evenimente specifice.
Relaţia mea este instituţională. Cu sincopele de rigoare, dar şi cu unele părţi bune."
 
 





×
Subiecte în articol: Iohannis Victor Ponta Klaus Iohannis
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close