Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv. Se strânge laţul în jurul Elenei Udrea

Subiectiv. Se strânge laţul în jurul Elenei Udrea

Subiectiv. Se strânge laţul în jurul Elenei Udrea
17 Dec 2014   •   21:27

Presa băsistă începe să arunce pe piaţă nişte informaţii compromiţătoare despre stâlpi ai regimului Băsescu, a arătat Răzvan Dumitrescu în emisiunea Subiectiv.

Cei de la kmkz.ro scriu aşa: În toamna lui 2011, înainte să fie arestat pentru diverse șpăgi luate în calitate de primar al Clujului, Sorin Apostu făcea o vizită la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, condus pe atunci de Elena Udrea. Omul avea motive: Primăria Cluj-Napoca are mai multe proiecte finanțate prin Programul Operațional Regional (POR), administrat de MDRT.

Două dintre acestea sunt cele pentru modernizarea unor linii de tramvai din municipiu.

Alte două investiții finanțate de Ministerul Dezvoltării sunt «restaurarea ansamblului monument istoric parcul central Simion Bărnuțiu și Cazino din Municipiul Cluj» și construirea unor locuințe sociale, de două milioane RON".

La schimb, prietenii cuplului Udrea-Cocoș făceau și ei bani cu Primăria Cluj. „Pe 15 iunie 2011, Primăria Cluj- Napoca a semnat, cu un consorțiu format din Swietelsky, Euroconstruct Trading '98, Transferoviar Grup și Astalrom, contractul pentru “Modernizarea liniei de tramvai pe tronsoanele Mănăștur - P-ța Gării - b-dul Muncii din Cluj-Napoca”, în valoare de 129 de milioane RON. Euroconstruct este firma celebrilor “băieți de la Golden Blitz”, Dan Besciu și Sorin Vulpescu, apropiați ai lui Dorin Cocoș, soțul Elenei Udrea".

Pe scurt: Primăria Cluj lua bani de la ministerul condus de Udrea și o parte din bani se duceau la prietenii familiei Udrea- Cocoș.

Când s-a dus la Udrea la minister, Apostu era cu o mașină pe care, ce să vezi, o folosea atunci și Dragoș Bogdan, arestatul din dosarul „Bica-Retrocedări". Legătura între Apostu și Dragoș Bogdan nu era cimentată doar de mașina care se vede în fotografii, ci, coincidență, și de nevasta lui Dragoș Bogdan, contabila unor firme ale unor turci care făceau o grămadă de bani cu primăria lui Apostu.”

Dragoș Bogdan a fost împins adjunct la Fisc tocmai de Elena Udrea. Împins politic, firește.

Așa că ne cam îngrijorăm pentru doamna cînd vine vorba de dosarul retrocedărilor: Alina Bica e arestată, Dragoș Bogdan e arestat și Dorin Cocoș, zic surse din dosar, ar fi primit vreo zece milioane de euro dintr-un teren care a ajuns la Alina Bica, prin intermediari, pentru vitejia de retrocedare ilegală.”

"Lucrurile astea sunt scrise de presă băsistă. Până acum, deşi sunt din 2011, cum zice presa asta băsistă, presa băsistă n-a scris despre lucrurile astea", a comentat Răzvan Dumitrescu, în cadrul emisiunii Subiectiv.



 

×
Subiecte în articol: Subiectiv Răzvan Dumitrescu Elena Udrea
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close