Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: Udrea atacă procurorii din arest

Subiectiv: Udrea atacă procurorii din arest

Subiectiv: Udrea atacă procurorii din arest
12 Feb 2015   •   21:06

Elena Udrea vorbeşte din nou pe Facebook. Fosta şefă a PMP se declară dezamăgită de votul pe care parlamentarii l-au dat azi împotriva începerii urmăririi penale a lui Varujan Vosganian.

Chiar dacă atunci când parlamentarii au trebuit să voteze în cazul ei Elena Udrea le-a cerut să permită urmărirea penală, aceasta se compară acum cu senatorul PNL şi spune că faptele acestuia sunt deosebit de grave.

În cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu", împreună cu invitaţii au vorbit despre acest subiect.

"Sunt convins că în perioada imediat următoare, eu am dat un termen de 2-3 săptămâni, vor apărea elemente cu adevărat concrete din partea doamnei Udrea, care va simţi nevoia să se apere, să îşi uşureze situaţia. Acuzaţiile care vor veni veni vor fi de nesuportat şi vor veni neestimate", a declarat avocatul Pavel Abraham.

Ecaterina Andronescu a vorbit şi despre semnul Elenei Udrea pe care la- făcut la sfârşitul discursul din Parlament: "Semnul acesta are o legătură cu modul în care va aborda în următoarea perioadă de timp lucrurile. Nu cred că o să tacă fără a se proteja".

×
Subiecte în articol: Ecaterina Andronescu Pavel Abraham
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close