Antena 3 CNN Actualitate Subofiţerul ISU, suspectat că a ucis un coleg, împuşcat în cap într-o pădure. Armele, găsite (VIDEO)

Subofiţerul ISU, suspectat că a ucis un coleg, împuşcat în cap într-o pădure. Armele, găsite (VIDEO)

Subofiţerul ISU, suspectat că a ucis un coleg, împuşcat în cap într-o pădure. Armele, găsite (VIDEO)
Sursa foto: arma
21 Ian 2010   •   12:22
Update: Cadavrul unui bărbat a fost găsit împuşcat în pădurea Gorovei din judeţul Botoşani, la 12 kilometri de Dorohoi. Din primele informaţii se pare că este vorba despre sinucidere. Poliţiştii cred că ar putea fi vorba despre subofiţerul ISU suspectat că a omorât un coleg joi dimineaţă.

?A fost găsit cadavrul subofiţerul dispărut. Bărbatul a fost găsit cu o plagă împuşcată la nivelul capului. El avea asupra sa un pistol? a declarat Daniela Darea, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Potrivit unor surse, armele furate au fost găsite în podul casei subofiţerului.

Un subofiţer al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dorohoi, judeţul Botoşani, a fost găsit mort în această dimineaţă.

Un alt angajat al ISU Dorohoi este căutat de politişti, fiind suspectat că şi-ar fi omorât colegul, informează Mediafax. Subofiţerul dispărut se numeşte Gabriel Atotiresei şi are 25 de ani. Acesta lucrează la ISU Dorohoi din septembrie 2007 şi nu are antecedente penale. Semnalmentele tânărului: înălţime 1,89 m, constituţie atletică, ochi căprui, păr castaniu-tuns scurt.



Potrivit Ştiri.Botoşani.ro, şeful pazei de la ISU Dorohoi nu a fost împuşcat, ci a fost ştrangulat, după ce a fost legat cu mâinile la spate. O femeie care locuieşte în apropierea unităţii a spus că noaptea trecută, pe la ora 1.30, a auzit "un raget de om", urmat de o bufnitură, ca şi cum a fost o împuşcatură.

Din unitatea militară au dispărut 12 pistoale, unul de antrenament şi celelalte cu muniţie aferentă, precum şi aproximativ 200 de cartuşe. Poliţia verifică dacă angajatul dispărut a fugit cu pistoalele.

Zeci de filtre sunt organizate pe raza judeţului Botoşani pentru a-l găsi pe subofiţerul dispărut.

Cadavrul unui bărbat a fost găsit joi dimineaţă pe raza comunei George Enescu din judeţul Botoşani. Potrivit Danielei Darea, purtător de cuvânt IPJ Botoşani, nu este vorba despre bărbatul suspectat că şi-ar fi ucis un coleg.



La această oră anchetatorii merg pe o altă pistă. Subofiţerul ISU ar fi fost văzut în municipiul Dorohoi, în zona pieţei. Potrivit site-ului Ştiri.Botoşani.ro, Gabriel Atodiresei mai are un frate, care este poliţist de frontieră, la Darabani.

Citiţi comunicatul de presă al ISU Botoşani(pdf)





Antena3.ro

×
Subiecte în articol: pistol
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close