Antena 3 CNN Actualitate Subprefectul de Brăila, cercetat de Interne pentru că ar fi ajutat un prieten să-şi recupereze permisul

Subprefectul de Brăila, cercetat de Interne pentru că ar fi ajutat un prieten să-şi recupereze permisul

Subprefectul de Brăila, cercetat de Interne pentru că ar fi ajutat un prieten să-şi recupereze permisul
Sursa foto: Doru Stoianovici, anchetat de MAI
01 Mar 2010   •   16:21

Fostul ziarist Dorian Stoianovici, nimeni altul decât subprefectul Brăilei din octombrie anul trecut, este cercetat de luni de către Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI), pentru că ar fi beneficiat de funcţia sa pentru a recupera permisul de conducere al unei persoane ce ar fi încălcat regulile de circulaţie.

?Luni, 1 martie, s-a instituit o comisie de control din ordinul ministrului Blaga şi de asemenea, o persoană delegată să se ocupe de acest caz, respectiv secretarul de stat, Dan Fătuloiu. Cred că oficialii MAI vor anunţa zilele astea rezultatele anchetei?, spune pentru Antena3.ro Cătălin Chivu, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Despre subiect a relatat şi site-ul ziarului România liberă

Giana Pătraşcu, preşedintele PDL Brăila, declara pentru publicaţia Obiectiv Vocea Brăilei la momentul numirii lui Stoianovici în funcţia de subprefect că "a fost decizia Biroului Permanent Judeţean. Noi îl cunoaştem pe el de mult timp şi mie mi se pare chiar potrivit, pentru că ştie ce se întâmplă într-o Prefectură, ca ziarist a urmărit fenomenul administrativ, CV-ul său e potrivit şi am spus întotdeauna că dorim să promovăm în funcţii oameni noi, tineri. Am considerat că, luându-l pe el, vom avea o echipă care să facă treabă bună în Prefectură".


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: MAI vasile blaga ancheta permis auto
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close