Antena 3 CNN Actualitate Suceava. Cei trei copii intoxicaţi cu monoxid de carbon sunt în stare stabilă

Suceava. Cei trei copii intoxicaţi cu monoxid de carbon sunt în stare stabilă

Suceava. Cei trei copii intoxicaţi cu monoxid de carbon sunt în stare stabilă
Sursa foto: Foto: INTACT Images
19 Ian 2013   •   15:25
Update 15:25 - Cei trei copii intoxicaţi, sâmbătă, cu monoxid de carbon în localitatea suceveană Dănila sunt conştienţi şi în stare stabilă şi urmează să fie internaţi în secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, afirmă reprezentanţii unităţii medicale, conform Mediafax.
   
Şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor Suceava, dr. Liviu Cârlan, a declarat că cei trei copii aveau greţuri, vărsături şi dureri de cap.
   
"Au fost acordate îngrijiri medicale, s-au făcut analize medicale, iar în prezent sunt conştienţi şi în stare stabilă şi urmează să fie internaţi în secţia de pediatrie", a spus Cârlan.



----------------

Trei copii cu vârste între 14 şi 18 ani aflaţi într-o casă din localitatea suceveană Dănila s-au intoxicat cu monoxid de carbon, sâmbătă, de la o sobă din locuinţă, ei fiind preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava.
   
Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, colonel Ion Burlui, a declarat pentru Mediafax că un vecin a sesizat la 112 că trei copii care s-ar afla în plasament s-au intoxicat cu monoxid de carbon.
   
La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Dan Moroşanu, a spus că apelul a fost primit la ora 11.30, iar la faţa locului au mers pompierii cu o ambulanţă SMURD, precum şi două ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.
   
El a precizat că este vorba despre trei copii cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, care erau singuri acasă şi care s-au intoxicat cu monoxid de carbon cel mai probabil de la o sobă defectă.
   
Moroşanu a mai spus că cei trei copii au fost stabilizaţi, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close