Antena 3 CNN Actualitate Suceava. Fetiţă de 13 ani, vândută pentru măritiş. Mirele a trimis-o înapoi, că avea un defect fizic

Suceava. Fetiţă de 13 ani, vândută pentru măritiş. Mirele a trimis-o înapoi, că avea un defect fizic

Suceava. Fetiţă de 13 ani, vândută pentru măritiş. Mirele a trimis-o înapoi, că avea un defect fizic
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    12 Sep 2011   •   08:14

Nunţile de romi sunt de multe ori o demonstraţie de putere şi de bogăţie. Muzică la maximum, mâncare cât cuprinde şi aur, mult aur. În spatele luxului se ascunde însă, de cele mai multe ori, şi câte o dramă.

Este şi cazul unei fete de 13 ani din Suceava, care a fost vândută ca o sclavă. 17.000 de lei a scos din buzunar mirele ca să îşi aducă mireasa acasă. Iar după noaptea nunţii, a trimis-o înapoi, pe motiv că ar avea un defect fizic. A ieşit cu scandal. A fost o înţelegere condamnată de societate. Şi, cel puţin teoretic, pedepsită de legile statului.

Tranzacţia ar fi rămas un secret, dacă mirele nu ar fi fost nemulţumit de "marfă". Fata are o malformaţie la nivelul pieptului. Motiv suficient pentru ca mirele să o trimită acasă. Şi nu degeaba. Familia tânărului îşi vrea toţi banii înapoi.

De aici până la scandal nu a mai fost decât un pas. Totuşi, autorităţile spun că nu s-a depus plângere de niciuna dintre părţile implicate în conflict, însă poliţiştii suceveni au început o anchetă, iar mofturile mirelui îi vor duce pe toţi la poliţie.

 


×
Subiecte în articol: romi nunta bani
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close