Antena 3 CNN Actualitate Suceava: Jaf de 100.000 de euro, demascat de camerele instalate de primărie

Suceava: Jaf de 100.000 de euro, demascat de camerele instalate de primărie

Suceava: Jaf de 100.000 de euro, demascat de camerele instalate de primărie
Sursa foto: Foto: Video News
25 Oct 2010   •   23:37

Au dat un jaf de 100.000 de euro şi s-au dus la striptease să sărbătorească. De-acolo i-au ridicat poliţiştii. Trei spărgători profesionişti au avut un pont gras şi au spart casa unui om de afaceri din Suceava. Jaful a decurs fără probleme, dar hoţii au uitat un mic amănunt: nu s-au uitat după camere de supraveghere.

Hoţii au venit de la 400 de kilometri pentru un pont de 100.000 de euro. Ţinta lor - vila unui cunoscut om de afaceri din Suceava, fost vameş, care şi-a construit un mic conac în Dorneşti.

Au filat casa timp de câteva ore. La ora 6 după-masa, au acţionat. S-au uitat în stânga, în dreapta, dar nu s-au uitat în sus. Primarul comunei tocmai instalase nişte camere de supraveghere. Culmea, pentru siguranţa cetăţenilor.

Cei trei hoţi au intrat în garajul afaceristului, apoi au cotrobăit toată casa. Prada a fost uriaşă. 70.000 de euro, 17.000 de lire sterline şi mai multe bijuterii din aur. Apoi, au fugit mulţumiţi că nimeni nu i-a văzut. Sau aproape nimeni.

După ce proprietarii au semnalat jaful, poliţiştii au urmărit imaginile surprinse de camere. Aşa au văzut un jeep cu numere de Timişoara care dădea ture prin comună. Maşina a fost reperată peste câteva ore în Bistriţa, în parcarea unui hotel de lux. Cei trei celebrau jaful într-un club de striptease.

Prejudiciul a fost recuperat în 99%, iar cele trei persoane au primit mandate de arestare  preventivă pentru 29 de zile.

Jaf demascat de camere

×
Subiecte în articol: jaf camere primar om de afaceri
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close