Antena 3 CNN Actualitate Suceava. Membri PNL, stropiţi cu apă în timp ce pichetau sediul unui deputat PDL (VIDEO)

Suceava. Membri PNL, stropiţi cu apă în timp ce pichetau sediul unui deputat PDL (VIDEO)

Suceava. Membri PNL, stropiţi cu apă în timp ce pichetau sediul unui deputat PDL (VIDEO)
06 Iun 2010   •   17:13

Proteste stinse cu furtunul cu apă. Mai mulţi liberali au protestat duminică în faţa cabinetului unui parlamentar PDL din judeţul Suceava. Protestatarii au fost întâmpinaţi însă cu furtunul cu apă de un bărbat care locuieşte deasupra cabinetului parlamentar.

Membri ai PNL Suceava care au pichetat, duminică, sediul cabinetului parlamentar al deputatului PDL Ioan Bălan pentru a-l convinge să voteze moţiunea de cenzură împotriva Guvernului au fost udaţi cu apă de un locatar din blocul unde se află cabinetul deputatului, potrivit Mediafax.

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat că a mers împreună cu mai mulţi membri de partid, dar şi cu cetăţeni, la sediul din cartierul Burdujeni al deputatului PDL de Suceava Ioan Bălan în cadrul unei acţiuni de convingere a parlamentarilor PDL de a vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului.

El a spus că grupul de liberali l-a aşteptat pe deputat, iar după ce la cabinet a sosit un consilier al acestuia mai mulţi cetăţeni au intrat în audienţă şi şi-au expus nemulţumirile legate de măsurile de austeritate ce urmează să fie adoptate de Guvern.

Băişanu a adăugat că, în timp ce aşteptau ieşirea cetăţenilor aflaţi în audienţă, liberalii au fost udaţi cu apă de un locatar din blocul unde se află cabinetul deputatului.

"Deşi aşteptam în linişte, un membru sau simpatizant PDL a aruncat cu pungi cu apă, cu brichete inscripţionate cu PDL şi a scos şi un furtun cu apă", a spus Băişanu, care şi-a exprimat surprinderea că membrii PDL nu înţeleg că orice poate să-şi exprime o opinie în această ţară.

Băşanu a adăugat că liberalii l-au aplaudat pe acest locatar pentru că, probabil, a fost cel mai important rol al lui în cadrul activităţii politice din PDL.



Antena3.ro




×
Subiecte în articol: protest Suceava apa cabinet parlamentar
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close