Antena 3 CNN Actualitate Suceava. O femeie şi fiica sa de 6 ani, găsite împuşcate în cap. Surse: Familia datora câteva mii de euro (VIDEO)

Suceava. O femeie şi fiica sa de 6 ani, găsite împuşcate în cap. Surse: Familia datora câteva mii de euro (VIDEO)

Suceava. O femeie şi fiica sa de 6 ani, găsite împuşcate în cap. Surse: Familia datora câteva mii de euro (VIDEO)
Sursa foto: impuscata
17 Feb 2010   •   19:26

O femeie şi fiica sa în vârstă de şase ani au fost găsite miercuri seară împuşcate în cap în apartamentul lor din oraşul Siret, din judeţul Suceava. Trupurile celor două au fost descoperite de soţul femeii. Bărbatul se întorsese de la muncă şi le-a găsit pe cele două împuşcate de la o distanţă mică.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, soţul femeii datora câteva mii de euro unor persoane. Bărbatul se ocupa cu schimbul valutar. Poliţiştii nu exclud ca mobilul crimei să fi fost recuperarea datoriei, însă recunosc că acest caz este unul atipic şi ar putea avea motive ?mai grave?.

Femeia şi fiica ei au fost împuşcate cu o armă de calibrul nouă milimetri. Copila a fost împuşcată în frunte, iar femeia în tâmplă, potrivit aceloraşi surse judiciare.

Poliţiştii au organizat filtre în tot judeţul Suceava, dar şi la frontiera cu Ucraina. Momentan nu se cunosc mai multe informaţii.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: crima femeie mama fiica
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close