Antena 3 CNN Actualitate Suceava. O gospodărie a luat foc după ce a fost lovită de trăsnet. Pompierii au reuşit să salveze locuinţa

Suceava. O gospodărie a luat foc după ce a fost lovită de trăsnet. Pompierii au reuşit să salveze locuinţa

Suceava. O gospodărie a luat foc după ce a fost lovită de trăsnet. Pompierii au reuşit să salveze locuinţa
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
20 Mai 2012   •   11:36

O gospodărie din comuna suceveană Dumbrăveni a luat foc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost lovită de un trăsnet, iar pompierii au reuşit să limiteze focul şi să salveze locuinţa, conform Mediafax.
   
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, incendiul a izbucnit sâmbătă în jurul orei 24.00, iar la sosirea pompierilor ardeau şura şi adăpostul de animale, o construcţie din lemn şi exista pericolul de propagare la casa de locuit, la bucătăria de vară şi alte anexe.
   
Pompierii din detaşamentul din Suceava, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dumbrăveni, au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea incendiului.
   
În urma incendiului au ars şura, adăpostul de animale, o tonă de furaje şi alte bunuri.
   
Conform ISU Suceava, incendiul a izbucnit din cauza unui trăsnet, iar pompierii au reuşit să salveze locuinţa, bucătăria de vară şi restul anexelor.
   
Tot ca urmare a furtunii din noaptea de sâmbătă spre duminică, pompierii suceveni au mai fost solicitaţi să scoată apa dintr-un apartament situat la demisolul unui bloc din municipiul Suceava. Apartamentul a fost inundat din cauza unui canal de colectare a apelor pluviale înfundat, apa din locuinţă ajungând să aibă o adâncime de zece centimetri.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close