Antena 3 CNN Actualitate O tânără din Suceava, oprită cu focuri de armă în timp ce aducea țigări de contrabandă cu drona

O tânără din Suceava, oprită cu focuri de armă în timp ce aducea țigări de contrabandă cu drona

O tânără de 19 ani din Suceava a fost oprită cu focuri de armă de polițiștii de frontieră în timp ce aducea țigări de contrabandă din Ucraina cu o dronă.

O tânără din Suceava, oprită cu focuri de armă în timp ce aducea țigări de contrabandă cu drona
Sursa foto: Pixabay.com
de Silvia Țigănilă    |    31 Ian 2021   •   19:49

Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, când polițiștii de la Sectorul Poliției de Frontieră Siret au observat, pe un câmp din apropierea localității Siret, o dronă care se îndrepta dinspre teritoriul ucrainean spre interiorul statului român, informează monitorulsv.ro.

Pe malul râului Siret, din dronă a fost aruncat un colet, iar apoi polițiștii au observat doi tineri care se deplasau către locul unde se afla coletul.

Cei doi veniți să preia marfa de contrabandă au fost somați cu focuri de armă

În acel moment au fost somați de polițiști să se oprească, o persoană a rămas pe loc, iar cea de a doua a luat-o la fugă. Au fost executate în acel moment șapte focuri de avertisment în plan vertical, însă cel de-al doilea suspect a fugit.

Polițiștii de frontieră au extins cercetările și în urma audierii tinerei a fost identificat și cel de-al doilea suspect implicat în activitatea infracțională. Este vorba de un tânăr de 26 de ani, tot din județul Suceava, care a fost și el audiat de polițiști.

Cei doi sunt cercetați în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

×
Subiecte în articol: tigari tigari de contrabanda Suceava
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close