Antena 3 CNN Actualitate Suceava. Un bărbat a intrat cu sabia într-un club, ca să se răzbune pentru că a fost dat afară

Suceava. Un bărbat a intrat cu sabia într-un club, ca să se răzbune pentru că a fost dat afară

Suceava. Un bărbat a intrat cu sabia într-un club, ca să se răzbune pentru că a fost dat afară
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Noi 2011   •   20:38

Nervos că a fost dat afară dintr-un club din Rădăuţi, judeţul Suceava, un bărbat s-a întors cu o sabie în local şi l-a atacat pe primul om care i-a ieşit în cale. Ajutat de un complice, aproape i-a retezat braţul victimei. Nu s-a oprit aici. A încercat apoi să intre în club cu o maşină de teren.

Era puţin după ora două dimineaţa. Clienţii clubului se relaxau. În afara uşilor era însă agitaţie. Un tânăr a aruncat o privire spre intrare, dar s-a retras.

După doar câteva secunde, bărbatul aruncat afară din local a păşit în ring, înarmat cu o sabie. A început să învârtă arma ameninţător. Complicele a atacat şi el, însă cu pumnii.

Unul dintre clienţii clubului a încercat să îl liniştească pe spadasin, însă nu a reuşit decât să atragă asupra sa furia bărbatului. Între timp, complicele bărbatului a atacat un alt client.

Singura vină a victimei este că a fost în locul nepotrivit la momentul nepotrivit. Cei doi agresori aveau câteva poliţe de plătit patronului. Fuseseră daţi afară din club tot pentru un scandal, iscat după prea multe pahare. S-au întors hotărâţi să se răzbune. După ce şi-au lăsat victima într-o baltă de sânge, cei doi au încercat să intre în club cu o maşină de teren.

Spadasinul, care era căutat de trei luni de poliţie, a fost reţinut. Cu dosar penal s-a ales şi complicele său.

Victima aproape şi-a pierdut braţul în urma atacului.

 




×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close