Antena 3 CNN Actualitate Suceava. Un bărbat a pierdut bani la "păcănele" aşa că s-a întors cu toporul şi a distrus aparatele

Suceava. Un bărbat a pierdut bani la "păcănele" aşa că s-a întors cu toporul şi a distrus aparatele

Suceava. Un bărbat a pierdut bani la "păcănele" aşa că s-a întors cu toporul şi a distrus aparatele
Sursa foto: Foto: bacau.pro
09 Sep 2012   •   17:15

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna suceveană Marginea este cercetat de poliţişti după ce, sâmbătă seară, a distrus cu un topor două aparate mecanice dintr-un bar din localitate, unde jucase şi pierduse mai mulţi bani, conform Mediafax.
   
Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, bărbatul a venit la bar cu un topor şi a distrus geamurile, uşa de la intrare şi două aparate mecanice, prejudiciul fiind de 18.500 de lei.
   
Poliţiştii au stabilit că bărbatul a jucat sâmbătă la aparatele mecanice din bar şi a pierdut bani, a consumat băuturi alcoolice, iar după ce s-a certat cu clienţi ai localului a plecat.
   
El s-a întors în bar după câteva minute cu un topor cu care a distrus geamurile şi uşa de la intrare. A intrat apoi în local, unde a distrus două aparate mecanice, dar nu a agresat consumatorii din bar.
   
Bărbatul nu a fost găsit până în prezent, iar poliţiştii au deschis un dosar urmând să-l cerceteze pentru ultaj contra bunelor moravuri, distrugere şi port ilegal de armă albă.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close