Antena 3 CNN Actualitate Suceava: Un bărbat care a înjunghiat de mai multe ori un tânăr, susţine că victima s-a tăiat singură

Suceava: Un bărbat care a înjunghiat de mai multe ori un tânăr, susţine că victima s-a tăiat singură

Suceava: Un bărbat care a înjunghiat de mai multe ori un tânăr, susţine că victima s-a tăiat singură
Sursa foto: Foto: dakshintimes.com
20 Feb 2012   •   21:09

Un bărbat în vârstă de 58 de ani din Suceava, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzat de tentativă de omor deosebit de grav după ce a înjunghiat în abdomen, de mai multe ori, un tânăr în vârstă de 22 de ani, informează Mediafax. Victima era un fost iubit al femeii cu care agresorul trăieşte în prezent.
   
Potrivit Parchetului Tribunalului Suceava, bărbatul a mai comis două tentative de omor deosebit de grav, iar în prezent cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost înjunghiat tânărul în condiţiile în care bărbatul susţine că acesta şi-a provocat singur rănile. Conform primelor  cercetări ale Poliţiei, cei doi s-au întâlnit, duminică, pe o stradă din comuna suceveană Adâncata, iar pe fondul unui conflict mai vechi, între cei doi a avut loc o alteraţie.
   
În urma altercaţiei, bărbatul l-a lovit cu un cuţit pe tânăr în abdomen şi la mâna stângă şi picior. Tânărul a fost adus la Spitalul Judeţean Suceava cu "şoc hemoragic produs prin hemoragie externă consecinţă a multiplelor plăgi tăiate-toracic anterior, membrul superior stâng, coapsa dreaptă - dar şi a unei plăgi tăiate penetrante abdominale periombilicale cu eviscerarea anselor intestinale şi interesarea muşchiului drept abdominal, etilism acut".

Cu toate că a recunoscut cearta cu tânărul, bărbatul susţine că acesta şi-a provocat singur rănile.
   
Potrivit declaraţiilor medicilor, leziunile au pus în primejdie viaţa tânărului, pentru salvarea acestuia fiind necesară o intervenţie chirurgicală. De asemenea, acesta va avea nevoie de 28-30 de zile de îngrijiri medicale.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close