Antena 3 CNN Actualitate Suceava: Un client i-a furat unui taximetrist maşina şi banii, apoi a provocat un accident

Suceava: Un client i-a furat unui taximetrist maşina şi banii, apoi a provocat un accident

Suceava: Un client i-a furat unui taximetrist maşina şi banii, apoi a provocat un accident
Sursa foto: Foto: hisislondon.co.uk
06 Apr 2012   •   13:29

Un taximetrist sucevean a rămas fără bani şi fără maşină după ce a fost ameninţat cu un cuţit de un client, informează Mediafax. Atacatorul a urcat la volanul autoturismului, apoi a provocat un accident, fiind, ulterior, transportat la spital.
   
Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, un taximetrist aflat în timpul serviciului a reclamat, în noaptea de joi spre vineri, că în timpul unei curse a fost tâlhărit de un client care-i solicitase să-l transporte în comuna suceveană Bosanci.
   
Astfel, o patrulă de poliţie, care s-a deplasat la faţa locului, a constatat că taximetristul transportase un bărbat spre comuna Bosanci, iar la ieşirea din municipiul Suceava, sub ameninţarea unui cuţit, clientul i-a cerut acestuia banii, apoi i-a spus să coboare din maşină.
   
Ulterior, agresorul a fost găsit de patrula de poliţie în localitatea suceveană Luncuşoara, iar autoturismul era răsturnat şi izbit de un copac, pe contrasens.
   
Bărbatul, în vârstă de 21 de ani, din Suceava, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, întrucât acuza dureri abdominale.
   
În urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că bărbatul avea o îmbibaţie alcoolică de 0,93 mg/l.
   
El este cercetat pentru tâlhărie, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are drept de a conduce şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.  


×
Subiecte în articol: client bani poliție politisti
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close