Antena 3 Actualitate Suceava. Un ofiţer de poliţie a fost suspendat şi este cercetat, după ce a aruncat cu sticle în clientul unui local

Suceava. Un ofiţer de poliţie a fost suspendat şi este cercetat, după ce a aruncat cu sticle în clientul unui local

de G.S.    |    01 Sep 2012   •   13:51
Suceava. Un ofiţer de poliţie a fost suspendat şi este cercetat, după ce a aruncat cu sticle în clientul unui local
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA

Un ofiţer de poliţie din cadrul IPJ Suceava a fost suspendat din funcţie şi este cercetat de Biroul de Control Intern pentru comportament neadecvat în societate şi atingere adusă profesiei de poliţist după ce, sâmbătă dimineaţă, aflat într-un bar, a aruncat cu sticle asupra unui client al localului.
   
Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, un sucevean în vârstă de 29 de ani a sesizat, sâmbătă dimineaţă, la ora 3.39, prin 112 că un poliţist este băut şi aruncă cu sticle asupra lui, conform Mediafax. 
  
Patrula de intervenţie din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, dar şi ofiţeri din cadrul Biroului Control Intern - IPJ Suceava, au mers în zonă şi au identificat apelantul acesta precizând că, în timp ce se afla într-un local, a fost agresat verbal de poliţist care, ulterior, a aruncat mai multe sticle asupra lui şi a precizat că îşi rezervă dreptul de a depune o plângere penală în termen de 60 de zile.
   
Sursa citată precizează că ofiţerul de poliţie respectiv lucrează în cadrul IPJ Suceava pe linia comunicare şi relaţii cu publicul şi se afla în concediu de odihnă.
   
În acest caz ofiţerii Biroului Control Intern din cadrul IPJ Suceava îl cercetează pe ofiţerul respectiv pentru comportamentului neadecvat în societate şi atingere adusă meseriei şi profesiei de poliţist.
   
"Având în vedere faptul că managementul instituţiei noastre nu tolerează astfel de abateri privind comportamentul poliţiştilor în exercitarea îndatoririlor de serviciu dar şi în afara acestuia, comanda IPJ Suceava a dispus suspendarea din funcţie a ofiţerului până la definitivarea cercetărilor privind evenimentul în care a fost implicat", precizează IJP Suceava.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close