Antena 3 CNN Actualitate Suceava. Un traficant de ţigări a murit în timp ce încerca să fugă de poliţişti

Suceava. Un traficant de ţigări a murit în timp ce încerca să fugă de poliţişti

Suceava. Un traficant de ţigări a murit în timp ce încerca să fugă de poliţişti
Sursa foto: Foto: Video News
22 Aug 2011   •   08:36

Un bărbat de 58 de ani şi-a găsit sfârşitul după o cursă nebună de aproximativ zece kilometri în Suceava, încercând să fugă de poliţiştii care voiau să-l tragă pe dreapta.

A pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un copac. Bărbatul, un cunoscut traficant de ţigări arădean, a rămas fără permis pentru că a a fost prins băut la volan.

Bărbatul tocmai se alesese cu dosar penal în urmă cu câteva zile după ce a fost prins beat în trafic. De data aceasta nu a vrut să oprească la semnalele poliţiştilor şi a apăsat pedala de acceleraţie. 

O maşină a Poliţiei de Frontieră a pornit imediat pe urmele sale. Şoferul urmărit a făcut mai multe manevre şi depăşiri extrem de periculoase, până când a intrat pe contrasens şi s-a lovit de un gard, după care s-a răsturnat pe păşunea de lângă şosea. Pentru că nu purta centură de siguranţă, şoferul a fost proiectat în afara maşinii.

Şoferul a murit la câteva minute după accident. Bărbatul era un cunoscut al poliţiştilor. Anul trecut a fost prins cu maşina plină de ţigări de contrabandă. În plus, era bănuit că provocase un accident chiar cu câteva ore înainte de a muri.

 


×
Subiecte în articol: tigari traficant Suceava urmarire mort
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close