Antena 3 CNN Actualitate "Copiii sunt dependenţi de droguri, au HIV şi se sinucid". Cum se vede Cartierul Ferentari în presa din Suedia

"Copiii sunt dependenţi de droguri, au HIV şi se sinucid". Cum se vede Cartierul Ferentari în presa din Suedia

"Copiii sunt dependenţi de droguri, au HIV şi se sinucid". Cum se vede Cartierul Ferentari în presa din Suedia
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    02 Dec 2015   •   13:17

Presa din Suedia a publicat un reportaj cutremurător despre cartierul Ferentari din Capitală. Jurnalista Magda Gad de la ziarul Expressen a vrut să vadă locul de unde pleacă cei mai mulţi dintre românii care ajung să cerşească în Suedia. Pentru acest material, femeia a trăit timp de şapte săptămâni în Ferentari.

În articolul intitulat "aleea livezilor - un loc pentru morții vii", jurnalista a detaliat tot ce a văzut şi a trăit în acestă perioadă.

"Adresa de aici este Aleea Livezilor, Ferentari, sectorul 5, Bucureşti. O alee împuţită, plină de şobolani graşi, care colcăie în subsolurile inundate şi în clădirea dărăpănată de cinci etaje, care l-ar face şi pe cel care a creat-o, Ceauşescu, să albească de groază. De la ferestrele întunecate plouă cu gunoaie şi ace. Suflete de oameni excluşi din societate, bântuite de demoni interiori, mafii ţigăneşti şi politicieni corupţi. Copiii sunt dependenţi, au HIV şi se sinucid".

Ziarul suedez va publica timp de 12 zile materiale dedicate României.

×
Subiecte în articol: droguri HIV
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close