Antena 3 CNN Actualitate Sumă colosală furată din seiful unei firme din București. Cum au fost prinși hoții

Sumă colosală furată din seiful unei firme din București. Cum au fost prinși hoții

Polițiștii din municipiul București au reușit să-i prindă pe hoții care au furat, pe 11 decembrie 2019, o sumă colosală din seiful unei firme din sectorul 1 al Capitalei. Potrivit, rechizitoriului, prejudiciul estimat a fost calculat la 127.000 de euro.

Sumă colosală furată din seiful unei firme din București. Cum au fost prinși hoții
Sursa foto: Pixabay.com
de Cristina Tudorache    |    02 Iul 2020   •   19:10

După mai bine de jumătate de an de la comiterea furtului, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au făcut, miercuri, pe 1 iulie, două percheziţii la domiciliul presupușilor hoți, care ar fi furat 127.000 de euro dintr-un seif al unei societăţi comerciale din sectorul 1.

Ancheta a fost declanşată de o plângere prin care poliţiştii erau sesizati cu privire la faptul că, la data de 11 decembrie 2019, persoane necunoscute au pătruns fără drept în interiorul unei agenţii şi au sustras o sumă de bani din seiful amplasat într-un birou.

Trei persoane implicate în jaf

În urma cercetărilor, au fost identificați și audiați trei presupuși hoți - doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 37 şi 48 de ani.

Totodată, la data de 1 iulie, au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, în urma cărora au fost identificate mai multe bunuri de interes în cauză.
 
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Doi dintre cei trei presupuși hoți au fost arestați preventiv, iar faţă de cea de a treia persoană a fost dispusă măsura controlului judiciar.
 

×
Subiecte în articol: furt seif
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close