Antena 3 CNN Actualitate Suma pe care o va primi din partea statului familia Alexandrei, tânăra mamă care a murit la Maternitatea din Botoșani

Suma pe care o va primi din partea statului familia Alexandrei, tânăra mamă care a murit la Maternitatea din Botoșani

Marcel Ciolacu a cerut alocarea unui ajutor financiar pentru familia Alexandrei, tânăra însărcinată care a murit la Maternitatea din Botoşani.

Suma pe care o va primi din partea statului familia Alexandrei, tânăra mamă care a murit la Maternitatea din Botoșani
Sursa foto: Facebook I Alexandra Ivanov
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Aug 2023   •   16:30

Marcel Ciolacu a solicitat joi, 24 august, alocarea unui ajutor financiar din fondul de rezervă al premierului pentru familia tinerei care a fost lăsată să moară în Maternitatea din Botoșani.

Premierul a făcut solicitarea în şedinţa de Guvern, fiind vorba, potrivit unor surse, despre suma de 50.000 de lei.

Marcel Ciolacu a declarat, despre acest caz, că este absolut inadmisibil ca în spitalele în care s-au investit zeci de milioane de euro să se întâmple astfel de lucruri, din neglijenţă şi nepăsare.  

Şeful Executivului a mai precizat că este un gest de normalitate că managerul acelui spital a fost demis, dar că trebuie să existe măsuri şi proceduri clare pentru ca astfel de tragedii să nu se mai întâmple, potrivit ziare.com.

Citește și: ”Nu mai pot, nu mai rezist! Vă rog din suflet să mă ajutați să nasc!” Caz tras la indigo cu cel al Alexandrei, gravida moartă la Botoșani

×
Subiecte în articol: Maternitatea Botoşani mama ajutor stat
Parteneri
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie
x close