Antena 3 CNN Actualitate "Sunt homosexual şi sunt acelaşi om ca şi dumneavoastră". Un prezentator TV din Rusia a fost concediat după ce a mărturisit în direct că este gay

"Sunt homosexual şi sunt acelaşi om ca şi dumneavoastră". Un prezentator TV din Rusia a fost concediat după ce a mărturisit în direct că este gay

"Sunt homosexual şi sunt acelaşi om ca şi dumneavoastră". Un prezentator TV din Rusia a fost concediat după ce a mărturisit în direct că este gay
Sursa foto: Foto: swallowfood.com
de S.T.    |    15 Aug 2013   •   17:44

Prezentatorul TV Anton Krasovski a mărturisit în direct la televiziunea rusă KontrTV că este gay şi, la foarte puţin timp după ce a făcut această mărturisire, a fost concediat, relatează Daily Mail.

"Sunt homosexual şi sunt acelaşi om ca şi dumneavoastră, dragii mei telespectatori, la fel ca domnul Putin şi premierul Medvedev", a spus acesta.

Mărturisirea vine în contextul în care în Rusia au fost promulgate, recent, legi aspre împotriva homosexualilor. Oficialii ruşi spun că această măsură nu interzice relaţiile homosexuale, ci descurajează discutarea acestui subiect cu minorii.
   
Anton Krasovski a declarat pentru CNN că a fost concediat în aceeaşi noapte în care a făcut această mărturisire. Înregistrările acestui moment au fost şterse atât de pe serverul televiziunii online, cât şi de pe platforma YouTube.
   
"Am făcut mulţi bani în televiziune şi am înţeles că voi pierde tot", a declarat jurnalistul pentru publicaţia britanică The Independent.
   

×
Subiecte în articol: gay Kremlin
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close