x close

Suntem dependenţi de televizor? Românii, pe primul loc în Europa la consumul TV

de S.T.    |    22 Mar 2013   •   17:54
Suntem dependenţi de televizor? Românii, pe primul loc în Europa la consumul TV  Foto: blogs.longwood.edu

România deţine primul loc între ţările din Europa în privinţa consumului de programe de televiziune, românii uitându-se la televizor, în medie, timp de 5 ore şi 30 de minute pe zi, potrivit unui studiu al institutului francez Médiamétrie, citat de AFP.
   
Conform studiului "Une année de télévision dans le monde", făcut public joi, durata zilnică de consum de programe TV a înregistrat un nou record la nivel internaţional, telespectatorii uitându-se la televizor, în medie, 3 ore şi 17 minute pe zi, cu un minut în plus faţă de 2011.
   
Europa a înregistrat cea mai mare creştere, la nivel mondial, în privinţa consumului de televiziune, notează AFP.România deţine recordul în Europa în privinţa consumului de programe de televiziune (5 ore şi 30 de minute pe persoană/ zi)
, fiind urmată de Grecia (4 ore şi 33 de minute), ţară în care consumul de programe TV a crescut cu 5 minute faţă de 2011, şi Spania (4 ore şi 6 minute; o creştere a consumului TV cu 7 minute faţă de 2011).
   
Pe de altă parte, conform aceluiaşi studiu, consumul TV în Statele Unite ale Americii s-a menţinut stabil (aproape 5 ore pe persoană/ zi).

Citeşte mai multe despre:

tv Europa Romania record
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati