Antena 3 CNN Actualitate Supărat că a luat notă mică, un elev și-a terorizat profesorul. A fost nevoie de intervenția jandarmilor

Supărat că a luat notă mică, un elev și-a terorizat profesorul. A fost nevoie de intervenția jandarmilor

Supărat că a luat notă mică, un elev și-a terorizat profesorul. A fost nevoie de intervenția jandarmilor
Sursa foto: Foto: Facebook
15 Noi 2016   •   18:17

Jandarmii au intervenit în ajutorul unui dascăl, la un liceu din Orăştie, care a reclamat că a fost ameninţat cu bătaia, pentru că a dat o notă mică unui elev, scrie Adevărul.

Un elev din clasa a unsprezecea, de la un liceu din Orăştie, a fost amendat de jandarmi, pentru că şi-a ameninţat profesorul, supărat că a fost evaluat cu o notă mică.

„Jandarmii hunedoreni aflaţi în misiune de ordine publică în zona instituţiilor de învăţământ din municipiul Orăştie, au fost sesizaţi cu privire la faptul că un elev a adresat ameninţări cu acte de violenţă unui profesor. Jandarmii s-au deplasat la instituţia de învăţământ respectivă şi au sancţionat tânărul cu amendă conavenţională în valoare de 500 lei, pentru proferarea de ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora”, a informat maiorul Nicolae Răducu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratuluide Poliţie Judeţean Hunedoara.

 

×
Subiecte în articol: Hunedoara profesor elev amenintari jandarmi
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close