Antena 3 CNN Actualitate Supele instant, un "cocktail" exploziv de E-uri, care pot conduce la probleme de sănătate grave

Supele instant, un "cocktail" exploziv de E-uri, care pot conduce la probleme de sănătate grave

Supele instant, un "cocktail" exploziv de E-uri, care pot conduce la probleme de sănătate grave
de N.B.    |    02 Ian 2013   •   20:13

Singurul avantaj ar fi acela că se fac în 2 minute. Dacă nu sunteţi pretenţioşi, ar putea avea chiar si gust bun. Lista de pericole e însă foarte mare. Supele la plic, pe care le facem rapid, contin un adevarat cocktail de E-uri. Medicii spun că cei care consumă aceste supe pe termen lung s-ar putea îmbolnăvi de cancer la stomac sau la colon.

Pentru a prepara o ciorbă de legume, cu legume, o gospodină petrece mai mult de o oră în faţa aragazului, dar mâncarea este pe măsura efortului, gustoasă şi sănătoasă.

Există şi varianta rapidă, însă, la plic. E gata în două minute şi este o supă cu de toate, aditivi, conservanţi, E-uri.

Specialiştii spun că aceste supe au o valoare nutritivă scăzută. Consumul frecvent de astfel de produse poate duce la boli grave. "Produsele de acest gen sunt extrem de bogate în sare, au sare mult peste necesarul nostru se adaugă şi zahăr, se adaugă şi potenţiatori de aromă. Se poate ajunge la hipertensiune arterială, probleme renale şi alte lucruri de genul"

Consumul excesiv de supe instant poate duce pe termen lung la diferite tipuri de cancer la stomac sau colon.×
Subiecte în articol: E-uri aditivi

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close