Antena 3 CNN Actualitate Superscrieri şi Avon oferă 3000 de euro - burse pentru realizarea a 3 proiecte jurnalistice

Superscrieri şi Avon oferă 3000 de euro - burse pentru realizarea a 3 proiecte jurnalistice

Superscrieri şi Avon oferă 3000 de euro - burse pentru realizarea a 3 proiecte jurnalistice
Sursa foto: Foto: mindmillion.com
01 Mai 2014   •   11:43
Fundaţia Friends For Friends şi Avon România au lansat la începutul lunii aprilie Bursele Superscrieri/Avon, un program a cărui menire este să sprijine financiar şi profesional autorii români de creative non-fiction care pot să gândească, să documenteze şi să finalizeze proiecte jurnalistice complexe, de profunzime, pe tema violenţei domestice din România.
 
Poate câştiga o bursă Superscrieri/Avon orice autor din România - indiferent că este profesionist sau amator, jurnalist sau blogger, se exprimă prin cuvânt sau prin imagine, publică pe platforme tradiţionale ori exclusiv în mediul digital. 
 
Programul constă în trei burse în valoare de 1.000 euro fiecare şi se desfăşoară sub umbrela Premiilor Superscrieri. Acestea reprezintă o competiţie care premiază, din 2011, jurnalismul narativ şi scriitura creativă şi pentru 2014 ne-au pregătit o surpriză: e primul an în care Superscrieri are şi un program de burse, de finanţare de conţinut.
 
Înscrierile au loc până pe 9 mai. Pentru mai multe detalii despre Bursele Superscrieri/Avon, exploraţi http://ffff.ro/burselesuperscrieri/.

×
Subiecte în articol: burse
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close