Antena 3 CNN Actualitate Şase suporteri francezi au ajuns din greşeală la Bucureşti în loc de Budapesta: "Trebuie să învățăm mai multe despre Europa"

Şase suporteri francezi au ajuns din greşeală la Bucureşti în loc de Budapesta: "Trebuie să învățăm mai multe despre Europa"

După ce UEFA a confundat Budapesta cu Bucureștiul, şase suporteri francezi au ajuns întâmplător în Capitala României. Cei şase tineri ar fi dorit să asiste la meciul dintre Franţa şi Ungaria care avea loc la Budapesta.

Şase suporteri francezi au ajuns din greşeală la Bucureşti în loc de Budapesta: "Trebuie să învățăm mai multe despre Europa"
Sursa foto: Captură Antena 3
de Iulia Gorgorin    |    22 Iun 2021   •   15:14

Sub asediul microbiştilor, Capitala a vibrat luni seara. Tineri din toate colţurile Europei au venit să asiste la cel de-al treilea meci EURO 2020 care s-a jucat în Bucureşti.

Centrul Vechi a fost plin de petrecăreţi, care au urmărit meciul în care Austria a câștigat cu 1-0 și s-a calificat în optimile de finală ale EURO 2020.

Printre miile de microbişti au fost şi şase suporteri ai Franței, care, în loc să ajungă la Budapesta, au ajuns la Bucureşti.

Cei şase tineri ar fi vrut să ajungă la meciul dintre Franţa şi Ungaria, care a avut loc pe Puskas Arena din Budapesta, în Grupa F a turneului final EURO 2020, scorul final al meciului fiind de 1-1.

Şase suporteri francezi au ajuns din greşeală la Bucureşti

Norocul suporterilor francezi a fost prezenţa unui jurnalist român, Adi Munteanu de la Jurnalul, care i-a ajutat pe cei şase tineri să înţeleagă cum au ajuns din greşeală în Capitala României.

Şi, pe principiul "Liberté, égalité, fraternité", românul a reuşit să le arate tinerilor francezi, unde s-a produs greșeala: la agenția de turism, sau pe aeroport. 

Cum s-a desfăşurat operaţiunea de salvare suporterilor dezorientaţi, aflaţi din relatarea prezentată de colegul nostru pe site-ul Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: București budapesta
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close