Antena 3 CNN Actualitate Suporterii maghiari au ajuns în Bucureşti pentru meciul Steaua-Ujpest (VIDEO)

Suporterii maghiari au ajuns în Bucureşti pentru meciul Steaua-Ujpest (VIDEO)

Suporterii maghiari au ajuns în Bucureşti pentru meciul Steaua-Ujpest (VIDEO)
Sursa foto: Suporter
16 Iul 2009   •   16:18

Meci cu grad de risc maxim, joi seară, pe Ghencea. Steaua se întâlneşte cu Ujpest, o partidă care va inflama fără îndoială spiritele în tribune. O mie de suporteri maghiari, cunoscuţi pentru violenţa lor, au ajuns, în jurul orei 16:00, în Bucureşti.

În Gara de Nord, ungurii au aprins fumigene şi nu au fost coborâţi din tren până când ceilalţi călători au reuşit să se îndepărteze.

Trenul rapid Viena - Budapesta - Bucureşti Nord a ajuns în staţia CFR Deva cu 70 de minute mai târziu decât ar fi trebuit. Întârzierea a fost cauzată de faptul că autorităţile maghiare au oprit trenul şi au verificat dacă suporterii au asupra lor obiecte contondente.

Potrivit Serviciului Poliţiei Transporturi Hunedoara, suporterii echipei de fotbal Ujpest au fost foarte agitaţi. În gările din Simeria şi Deva, ei au aruncat cu doze de bere şi au stropit cu suc şi cu apă persoanele aflate pe peron, numindu-i "Ţiganii".



"S-au instituit măsuri speciale de siguranţă, de Poliţie şi Jandarmerie, deoarece se cunoaşte faptul că suporterii unguri sunt agresivi. Au aruncat cu lichide şi doze de bere, însă nimeni nu a fost rănit, ceea ce este foarte important. În continuare, ei vor fi însoţiţi pe tot parcursul drumului de forţele de ordine, iar alţi poliţişti şi jandarmi îi aşteată în fiecare din staţiile CFR prin care trec", a declarat şeful Serviciului Poliţiei Transporturi Hunedoara, comisarul Vasile Hriţac.

Trenul suporterilor maghiari a ajuns în Vama Curtici la ora 5 dimineaţa şi a staţionat aproximativ o jumătate de oră. Ei au fost supravegheaţi de peste 40 de jandarmii şi poliţiştii.

Suporterii se vor întoarce vineri spre case, urmând ca poliţia să asigure ordinea pe traseul până la gară.

Antena 3


×
Subiecte în articol: suporteri maghiari steaua meci
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close