Antena 3 CNN Actualitate Singurul supravieţuitor din incendiul de la ATI Piatra-Neamţ va fi externat săptămâna viitoare

Singurul supravieţuitor din incendiul de la ATI Piatra-Neamţ va fi externat săptămâna viitoare

Pacientul dus în stare gravă la Iaşi de la Spitalul Judeţean Neamţ, în urma incendiului din secţia Covid Piatra-Neamţ a avut o evoluţie favorabilă şi va fi externat săptămâna viitoare.

Singurul supravieţuitor din incendiul de la ATI Piatra-Neamţ va fi externat săptămâna viitoare
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    04 Dec 2020   •   21:00

Singurul supraviețuitor al tragediei de la ATI Piatra Neamț a ieșit, pe 29 noiembrie, de la Terapie Intensivă, unde era internat din cauza coronavirusului.

Noul manager al spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Florin Roşu, a declarat, vineri, că singurul pacient rămas în viaţă din cei şase aduşi la Iaşi de la spitalul Neamţ, va fi externat săptămâna viitoare.

"Va ajunge la familia lui săptămâna viitoare. A fost mutat de la Spitalul mobil Leţcani la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, unde stă într-o rezervă. Starea lui medicală se îmbunătăţeşte de la o zi la alta", a afirmat medicul Florin Roşu, potrivit news.ro.

Reamintim că două saloane de Terapie Intensivă au fost cuprinse de flăcări în urmă cu 3 săptămâni. Aici se aflau 16 pacienţi în stare critică, ce primeau îngrijiri în medicale pe secţia ATI-COVID a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ.

Şase pacienți aflați într-un salon alăturat celui unde a avut loc incendiul de la ATI Piatra Neamț au fost transferați la Spitalul de la Lețcani, toţi având COVID. Din păcate, cinci dintre ei nu au supravieţuit.

În total, 14 pacienţi cu COVID au murit în urma tragediei de la ATI Piatra Neamţ

 

×
Subiecte în articol: ATI Piatra Neamţ
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close