Antena 3 CNN Actualitate Supravieţuitorul accidentului provocat de un PDL-ist povesteşte tragedia prin care a trecut

Supravieţuitorul accidentului provocat de un PDL-ist povesteşte tragedia prin care a trecut

Supravieţuitorul accidentului provocat de un PDL-ist povesteşte tragedia prin care a trecut
Sursa foto: Foto: Videonews
09 Mai 2011   •   09:28

Singurul supravieţuitor al accidentului provocat vineri de consilierulul PDL de Caraş Severin, Iacob Chişărău, a povestit, în exclusivitate pentru Antena 3, momentele prin care a trecut.

Politicianul democrat liberal a intrat într-o depăşire pe contrasens şi a izbit în plin maşina în care se aflau patru studenţi din Reşiţa. Trei dintre ei au murit pe loc.

Alexandru Tamaş este singurul supravieţuitor al accidentului produs de consilierului PDL de Caraş Severin, Iacob Chişărău. "Am văzut tot şi ştiu tot. (...) A schimbat brusc direcţia de mers şi ne-a lovit", povesteşte Tamaş.

Tânărul şi-a văzut cei trei prieteni murind, din cauza PDL-istului care a intrat cu maşina de teren pe contrasens, pe un pod.

"M-am uitat la colegul şi prietenul meu din stânga şi ... îi dădea sângele pe gură", îşi aminteşte Alexandru Tamaş.

Trupurile neînsufleţite ale celor trei tineri au fost aduse acasă, la Reşiţa.

Tânărul care se afla la volanul autoturismului spulberat de consilierul PDL ar fi trebuit să-l ia în maşină şi pe fratele său. Acesta a scăpat datorită faptului că a mai întârziat în Timişoara.

Consilierul judeţean PDL din Caraş-Severin, Iacob Chişărău, este cercetat penal pentru omor din culpă şi vătămare corporală din culpă. Pentru cele trei vieţi curmate, el riscă între un an şi cinci ani de închisoare.

 


×
Subiecte în articol: accident morti tineri contrasens
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close