Antena 3 CNN Actualitate Surpriză pentru Andrei, copilul olimpic care locuieşte într-un grajd în Sălaj

Surpriză pentru Andrei, copilul olimpic care locuieşte într-un grajd în Sălaj

Jandarmii din Sălaj au reuşit să îi facă o surpriză lui Andrei, copilul olimpic care locuieşte într-un grajd, înainte de Revelion, astfel că tânărul va trece în noul an aşa cum se cuvine.

Surpriză pentru Andrei, copilul olimpic care locuieşte într-un grajd în Sălaj
Sursa foto: salajulliber.ro
de Alin Tarnovschi    |    31 Dec 2020   •   16:30

Andrei Cosmin Ardelean, copilul olimpic care locuieşte într-un grajd din comuna Dragu, judeţul Sălaj, a primit vizita jandarmilor de la Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Sălaj.

Jandarmii au aflat povestea lui Andrei şi au vrut să îl încurajeze chiar înainte de Revelion.

Andrei este olimpic naţional la sport, s-a născut, a copilărit şi încă trăieşte într-un grajd. Are o singură cameră improvizată în care se află două paturi, un dulap vechi şi o sobă.

Povestea lui Andrei a fost descoperită prin intermediul proiectului Sălajul Faptelor Bune, la propunerea profesorului de sport a lui Andrei.

Surpriză pentru Andrei, copilul olimpic care locuieşte într-un grajd în Sălaj

Asffel, jandarmii au mers în vizită la Andrei şi i-au dus mai multe pachete cu tot ce trebuie să fie pe o masă festivă de Revelion: carne, brânzeturi, pâine, fructe, legume şi dulciuri.

Mai mult, Andrei a primit şi tot ce are nevoie pentru masă, de la vase pentru preparat mâncarea până la tacâmuri şi chiar un cuptor cu microunde, notează salajulliber.ro.

×
Subiecte în articol: Salaj
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close