Antena 3 CNN Actualitate Surpriză de proporții. Emeric Ienei îl consiliază pe Viktor Orban: „N-am putut să-l refuz!”

Surpriză de proporții. Emeric Ienei îl consiliază pe Viktor Orban: „N-am putut să-l refuz!”

Surpriză de proporții. Emeric Ienei îl consiliază pe Viktor Orban: „N-am putut să-l refuz!”
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
07 Mar 2019   •   10:09

Emeric Ienei, poate cel mai cunoscut român de etnie maghiară, câștigător de Cupa Campionilor cu Steaua, a acceptat propunerea premierului maghiar Viktor Orban de a-i deveni consilier pe probleme de sport.

După ce investițiile masive pe care Guvernul de la Budapesta le-a făcut la Sepsi Sf. Gheorghe au propulsat echipa în play-off, premierul maghiar Viktor Orban a reușit să dea o altă mare lovitură de imagine României. 

L-a convins pe unul dintre cei mai emblematici români de etnie maghiară și poate cel mai titrat antrenor de fotbal în viață să-i devină consilier pe probleme de sport. 

”Eu îl cunosc de foarte multă vreme și, fiind implicat și pasionat de fotbal, n-am putut să-l refuz. Am fost o singură dată la dânsul în Ungaria, unde am avut o întâlnire, dar de atunci nu am mai mers acolo pentru că mi-e greu cu drumurile. Vorbim destul de des la telefon, e metoda de comunicare cea mai simplă. Ne știm de multă vreme! Când am mers la dânsul la birou, în Budapesta, chiar mai veniseră niște turci ca să vorbească despre fotbal și sport”, a declarat Ienei, exclusiv pentru GSP.

Interviul integral, pe gsp.ro.

×
Subiecte în articol: Viktor Orban
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close