Antena 3 CNN Actualitate Surpriză de proporții la Primăria Capitalei. Un fost ministru intră în luptă cu Firea și Nicușor Dan

Surpriză de proporții la Primăria Capitalei. Un fost ministru intră în luptă cu Firea și Nicușor Dan

Surpriză de proporții la Primăria Capitalei. Ilan Laufer, un politician controversat, și-a anunțat candidatura la alegerile locale din 27 septembrie. Mai exact, fostul ministru pentru Mediul de Afaceri al guvernului Tudose va intra în lupta pentru fotoliul de la Primăria Capitalei.

Surpriză de proporții la Primăria Capitalei. Un fost ministru intră în luptă cu Firea și Nicușor Dan
Sursa foto: Facebook
de Maria Teodorescu    |    07 Aug 2020   •   23:30

”Vă aștept alături de mine la Capitală, să facem #Curatenie Generala. Candidez la Primăria Generală a Capitalei, pentru că m-am săturat de clasa politică actuală, de 30 de ani de minciună, incompetență, corupție și vrăjeală. Vreau să vă ofer o alternativă reală, tânără, civilizată și cu viziune antreprenorială care vrea și este pregătită să schimbe transparent, împreună cu voi, realitatea și clasa politică actuală.

Până la vârsta de 37 de ani, pe care o voi împlini în curând, am realizat mai multe proiecte și am creat mai multe locuri de muncă decât toți contracandidații mei la un loc, în administrația publică, dar și în mediul privat!”, a anunțat Ilan Laufer acum două săptămâni.

Surpriză de proporții la Primăria Capitalei. Un fost ministru intră în lupta cu Firea și Nicușor Dan

Deși trebuia să candideze din partea Platformei Social-Liberale (PSL), problemele juridice l-au împiedicat să facă acest lucru. De aceea, Ilan Laufer și-a aliat start-up-ul politic cu Partidul Forța Identității Naționale (FIN), al cărui președinte a devenit.

”Startup-ul politic pe care l-am lansat în luna Decembrie a anului trecut sub sigla PSL se bucura de o susținere populară foarte mare la nivel național, ceea ce a speriat pe foarte mulți care se opun unui partid LIBER, unui partid al Oamenilor Liberi, al românilor....și nu al ALTORA. La foarte scurt timp după lansarea proiectului au apărut și mulți dușmani care au făcut tot posibilul să blocheze acest proiect, construit de oameni pentru oameni și nu pentru susținerea altor interese.

Neavând de gând să cedez și fiind conștient de blocajele care se exercită asupra PSL, am căutat în permanență o variantă de rezervă pentru ca proiectul PSL să meargă mai departe. Mă bucur să vă anunț că, în urmă cu câteva zile, startup-ul politic PSL și-a găsit, în final, O CASĂ. Această nouă casă se numește Partidul Forța Identității Naționale, partid al cărui președinte am devenit recent.

Pentru că îmi doresc să mergem în alegeri sub sigla PSL, am înregistrat la Tribunalul București alianța “Platforma Societății Libere - PSL” alianța constituită din partidul Forța Identității Naționale și o organizație non-guvernamentală. Totodată, pentru a respecta legea electorală, pe buletinul de vot va apărea atât denumirea partidului Forța Identității Naționale cât și sigla alianței PSL.”, anunță fostul ministru pe pagina sa de Facebook.

 

×
Subiecte în articol: ilan laufer primaria capitalei ministru
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close