Antena 3 CNN Actualitate Surpriză dezgustătoare: Au găsit prezervative în ceaiul copilului

Surpriză dezgustătoare: Au găsit prezervative în ceaiul copilului

Surpriză dezgustătoare: Au găsit prezervative în ceaiul copilului
Sursa foto: Foto: loft965.com
28 Sep 2011   •   18:05

Ceea ce trebuia să fie un ceai medicinal s-a transformat într-o surpriză dezgustătoare pentru o familie din Satu Mare. Copilul era bolnav, aşa că oamenii au apelat la ajutorul unui fitoterapeut. Acesta le-a prescris un ceai pentru bilă şi colecist. Doar că, odată ajunşi acasă, oamenii au descoperit că în ceaiul pentru copilul bolnav, printre plante au pus la fiert şi un... prezervativ.

E coadă în faţa cabinetului fitoterapeutului din Satu Mare. Oamenii vin de la zeci de kilometri pentru un consult. Aşa a făcut şi o familie, care săptămâna trecută şi-a dus copilul pentru un consult. După diagnostic, puştiului i s-a prescris un tratament cu ceaiuri medicinale. Doar că...

Mama copilului s-a dus glonţ la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului. Iar inspectorii au găsit la cabinet un munte de nereguli.

Fitoterapeutul a găsit şi o scuză pentru accident.

În momentul de fată nu se stie dacă prezervativul a fost folosit, deoarece a fost fiert împreună cu ceaiul. Inspectorii OPC l-au amendat pe fitoterapeut cu 2500 de lei pentru condiţiile precare de igienă. Bărbatul nu a dorit să comenteze situaţia.

 


×
Subiecte în articol: prezervativ ceai Satu Mare
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close