Antena 3 CNN Actualitate Surpriza Elei Crăciun cu ocazia sărbătorilor de iarnă. "Acesta este darul meu. Sigur o să vă placă tare!"

Surpriza Elei Crăciun cu ocazia sărbătorilor de iarnă. "Acesta este darul meu. Sigur o să vă placă tare!"

Surpriza Elei Crăciun cu ocazia sărbătorilor de iarnă. "Acesta este darul meu. Sigur o să vă placă tare!"
23 Dec 2013   •   14:30

Se apropie seara cea magică. Toată lumea îl aşteaptă pe Moş Crăciun cu nerăbdare şi se bucură de atmosfera sărbătorilor. Una dintre cele mai frumoase tradiţii ale acestei perioade este colindul. Ela Crăciun s-a gândit astfel să vă facă o surpriză!

"Îmi plac tare cântecele de sărbători şi colindătorii care se pregătesc şi, unii dintre ei, se îmbracă chiar în port tradiţional. Şi pentru că acesta este unul dintre cele mai dragi obiceiuri, alături de Şerban Copot (Animal X) şi Andrei Aradits am plecat să colindăm!", scrie Ela Crăciun pe site-ul personal.

"Acesta este darul meu de Crăciun! Vă doresc sărbători pline de lumină şi în casele dvs să răsune colinde şi voie bune. Am înregistrat colindul în studioul lui Şerban. Într-o zi plină de forfotă, de agitaţie, am împodobid bradul şi am pregătit cadouri pentru cei dragi, şi totul a culminat cu pregătirea colindului. Este un cântec neconevenţional. Sigur o să vă placă tare!", a mai scris prezentatoarea Antena3.



Detalii despre o altă surpriză a Elei, pe ElaCraciun.ro .

×
Subiecte în articol: ela craciun
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close