Antena 3 CNN Actualitate Surpriza neplăcută din partea celei mai noi autostrăzi din România. Care este verdictul şoferilor

Surpriza neplăcută din partea celei mai noi autostrăzi din România. Care este verdictul şoferilor

Surpriza neplăcută din partea celei mai noi autostrăzi din România. Care este verdictul şoferilor
Sursa foto: Foto: Mediafax
de O.P.    |    25 Iul 2012   •   10:20

După amânări în serie şi sume record cheltuite pentru fiecare kilometru construit, "autostrada-pitică" ce leagă Bucureştiul de Ploieşti - pe lângă faptul că nu are ieşiri de urgenţă - le-a oferit şoferilor o surpriză neplăcută.

Cei care au mers deja pe autostradă au constatat că drumul este denivelat considerabil pe o porţiune de câţiva kilometri, în rest, părerile şoferilor sunt în general pozitive, potrivit portalului SkyScraperCity.

Iată câteva opinii:
Cornel B.: "Astazi, m-am dus sa imi fac cumparaturile la Ploiesti, si sa merg eu la volanul masinii mele. Am plecat de acasa (Aviatiei) la 14.16 prin Pipera-Str. Popasului-Stefanesti-Centura- A3 si la ora 15.03 eram in parcare la Carrefour Ploiesti. La intoarcere, am facut acelasi traseu, insa a fost mai aglomerat pe centura, mai ales la Stefanesti la iesire, facand cu 10 minute mai mult decat la plecare. Denivelarea, la rostul de dilatatie despre care spuneam mai sus, se afla la pasajul dintre km.24 si 25 pe sensul Ploiesti-Bucuresti. Am mers si la dus si la intors, cu viteza legala, n-am depasit 110km/h si sant mai mult ca sigur ca atunci cand vor elimina restrictia de 100km/h, timpul va fi va scadea cu cel putin 15 minute pe sens".

"Într-adevăr sunt porțiuni vălurite (~km 34) + trecerea peste Ialomița, care chiar dacă a fost refacută tot "se simte" (la ~120km/h)", spune Mache pe forum.

"Porțiunea din A3 a firmei italiene este cu multe denivelări, simțeam că merg pe drumul de camioane Buftea-Ploiești", a declarat şi utilizatorul "NeaSuciu".

Dacă aţi circulat recent pe autostrada Bucureşti-Ploiesti, spuneţi-ne părerea voastră despre starea drumului, pe [email protected]




×
Subiecte în articol: infrastructura constructii
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close